Cabinet de Avocat / Law Office "STAICULESCU CALIN" Cabinet Birou Avocatura Timisoara Timis Romania   |   Cabinet de Avocat / Law Office "STAICULESCU CALIN" Cabinet Birou Avocatura Timisoara Timis Romania
... mai multi clienti te vor cauta
... vei beneficia de oferte speciale
la servicii, si de informari noi
Alege Cabinet Birou Avocatura in:

Cabinet de Avocat / Law Office "STAICULESCU CALIN" , Timisoara Timis

Servicii Oferite
Vizite profil : 2385
Adresa: Mercy Florimund, nr.4, PIAȚA UNIRII
Persoana de contact: Staiculescu Calin
Telefon:
+40 723...
Fax: +40 256 434269
Servicii Oferite Cabinet de Avocat / Law Office "STAICULESCU CALIN"
 Denumire  Tarif (RON) Fotografie
Disponibile telefonic

Servicii / Facilitati / Dotari
Reprezentare si asistenta juridica in procese penale, Executare silita, Consultanta juridica, Drept penal, Consultanta referitoare la contracte, Servicii pentru Asociatii si Fundatii, Infiintare societati comerciale, Recuperare debite, Contracte comerciale - redactare si atestare, Asistenta si reprezentare in actiuni de divort, Asistenta si reprezentare in actiunile de partaj , Asistenta si reprezentare in actiuni care au ca obiect interesele minorilor, Dreptul muncii, Dreptul familiei, Drept comercial,

Program: ( Ex:
Luni-Vineri: 9:00-18:00
Sambata: 9:00-13:00
Duminica: Inchis )
Descriere: Cabinetul de Avocat / Law Office`` STAICULESCU CALIN`` din Timisoara, activeaza pe nisa avocaturii de business in Romania din anul 2004. Prin grija si priceperea avocatului titular ofera servicii de asistenta juridica, reprezentare, consultanta, negocieri in Drept Penal/Comercial/Societar. Asistenta juridica legala in domeniul drepturilor individuale si ale afacerilor. Asistenta legala in rezolvarea litigiilor personale de orice natura cat si pentru infiintarea, fuziunea, cesiunea ori dizolvarea societatilor comerciale, faliment si insolventa. Recunoasterea hotararilor judecatoresti straine in Romania ( procedura exequator). Dezbatem cauze in interesul clientilor atat in fata instantelor judecatoresti - judecatorii, tribunale, curti de apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, Curtea Constitutionala a Romaniei, cat si in fata curtilor de arbitraj comercial, potrivit regulilor consacrate de arbitraj intern sau international.
Domenii de activitate in general:
DREPT COMERCIAL /SOCIETAR Constituiri si transformari societati comerciale; Asistarea societatilor in activitatea curenta;
Reorganizari, lichidari juridiciare , executari silite, recuperare debite.
DREPT PENAL/ PROCESUAL PENAL
Prestam asistenta si reprezentare procesuala in anchete penale, litiganta penala inclusiv in cauze complexe instrumentate de unitatile din teritoriu ale Parchetului General, respectiv DIICOT si DNA, Servicul Teritorial Timisoara, privitor la acuzatii de infractionalitate economica, financiara si administrativa (coruptie, spalare de bani, evaziune fiscala, delapidare, gestiune frauduloasa, contrabanda, trafic de persoane si de stupefiante, infractiuni prevazute de legea societatilor comerciale, etc.).
Consultanta si litiganta in materia drepturilor fundamentale ale omului formulam si sustinem plangeri la Curtea Europeana a Drepturilor Omului - Strasbourg, Presedintele Romaniei, Comisa Europeana - Bruxelles. Deasemenea formulam si sustinem sesizari la Sectiile de Inspectie Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii impotriva magistratilor (judecatori si procurori) care au comis abateri de la Codul Deontologic Profesional si astfel au prejudiciat interesele legitime ale justitiabililor.

DREPTUL FAMILIEI Consultanta, redactari de actiuni, asistenta juridica si reprezentare in litigii ( actiuni de divort, pensii de intretinere, incredintare minori) ;
Adoptii nationale.
DREPT MEDICAL Asistenta juridica si reprezentare a drepturilor asiguratilor in cadrul actului medical; Malpraxis si culpa exclusiv medicala !
ACCIDENTE Auto, de munca, ori de alta natura, asistenta juridica si reprezentare a clientilor, formulam pretentii in vederea repararii prejudiciului cauzat de tert, o entitate privata sau de stat.
ACTIVITATI FIDUCIARE
Primirea in depozit, administrarea, plasarea si valorificarea in numele si pe seama clientului de fonduri financiare si bunuri rezultate din valorificarea de titluri executorii dupa finalizarea unui litigiu, a unei medieri, a procedurii succesorale, sau a lichidarii unui patrimoniu.

SERVICII PARALEGALE Dare de data certa prin identificarea si atestarea partilor si a continutului actelor juridice, infiintari asociatii si fundatii non-profit, servicii de carte funciara, traduceri legalizate, apostile, tranzactii, redactare/negocieri contracte.
Trimite informatia prin:  
Informatii Utile
› Adauga reclama ta aici
Legaturi Utile

Copyright � 2014 CabinetAvocatura.info All Rights Reserved

Supported by EssMedia.ro